Wednesday, January 9, 2013

Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR ~ Size M ( Labuh ) ~


Koleksi Tudung Cotton Plain dengan 2 warna, materialnya bercirikan cotton tebal oleh itu pemakaiannya sentiasa terletak kemas di bahu dan juga menutup bahagian dada. Sesuai untuk dipakai untuk aktiviti harian.Dengan harga RM30.00 sepasang, memberikan harga yang sangat berbaloi untuk anda.
Setiap belian 3 pasang dari koleksi ini atau lain-lain akan mendapat percuma kos penghantaran.
Anda digalakkan sms di 014-2284514 untuk cara terpantas membuat pesanan.



Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR   
Fabrik : Cotton Tebal     
Saiz : M (Labuh) ( Warna Merah + Biru )
Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
Kod : L-111

     Stok Masih Ada    

Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR   
Fabrik : Cotton Tebal     
Saiz : M (Labuh) ( Warna Merah + Biru )
Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
Kod : L-222

     Stok Masih Ada    

Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR   
Fabrik : Cotton Tebal     
Saiz : M (Labuh) ( Warna Hitam + Hijau )
Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
Kod : L-333

     STOK  HABIS     

Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR   
Fabrik : Cotton Tebal     
Saiz : M (Labuh) ( Warna Hitam + Hijau )
Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
Kod : L-444
     STOK  HABIS      

Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR   
Fabrik : Cotton Tebal     
Saiz : M (Labuh) ( Warna Coklat + Orange )
Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
Kod : L-555
     STOK  HABIS     

Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR   
Fabrik : Cotton Tebal     
Saiz : M (Labuh) ( Warna Coklat + Orange )
Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
Kod : L-666
      STOK  HABIS     

Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR   
Fabrik : Cotton Tebal     
Saiz : M (Labuh) ( Warna Kelabu + Orange )
Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
Kod : L-777
     Stok Masih Ada    

Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR   
Fabrik : Cotton Tebal     
Saiz : M (Labuh) ( Warna Kelabu + Orange )
Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
Kod : L-888
     STOK  HABIS     

Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR   
Fabrik : Cotton Tebal     
Saiz : M (Labuh) ( Warna Pink + Purple )
Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
Kod : L-999
     STOK  HABIS     

Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR   
Fabrik : Cotton Tebal     
Saiz : M (Labuh) ( Warna Pink + Purple )
Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
Kod : L-1000
     STOK  HABIS     










4 comments:

  1. salam... kalu nk beli borong blh tak..? brape harga kalu ambil borong..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam,puan..tudung jenis ni,dah tak ada stok,sebab kita hari2 pergi check dgn pembekal diorang bila dah habis,tak akan reload stok,slalunya akan keluar design baru pula.nanti kalau ada stok baru yang puan berkenan,cepat2 sms kita pagi,so tghri kita boleh pergi check,& bincang harga dgn pembekal kita.. kalau nak ambil borang start dengan 10pcs ke atas.

      Delete
  2. ana zulaikha04 March, 2013

    Salam..sharirah utk 2 jenis tudung ni pun dah tak ada stok ya..?

    Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR
    Fabrik : Cotton Tebal
    Saiz : M (Labuh) ( Warna Hitam + Hijau )
    Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
    Kod : L-333

    Tudung Cotton Plain 2 Colour CKR
    Fabrik : Cotton Tebal
    Saiz : M (Labuh) ( Warna Pink + Purple )
    Harga : RM30.00 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )
    Kod : L-1000

    ReplyDelete
  3. salam,..ana,thanks sebab jenguk butik online ni,...
    untuk pengetahuan ana,dua tudung tu,stok masih ada....kalau ana berminat,ana boleh buat pembayaran,..atau kalau ada apa2 pertanyaan,boleh email di shashafcentre@gmail.com, atau sms 014-2284514.. miss u ana!

    ReplyDelete